CARIERE

Daca sunteti in cautarea unui job care sa va deschida calea pentru o cariera in domeniul financiar-contabil, te invitam sa vorbim despre cariera ta. Este obligatoriu sa aveti studii superioare (finalizate) si foarte important sa va regasiti in abordarea de mai jos. Noul membru al echipei noastre trebuie sa poata colabora cu alti colegi dar, in acelasi timp, sa fie dornic de a lucra si independent, cu sau fara supervizare. De asemnea este important sa aiba bune abilitati aritmetice, organizatorice si de utilizare a unui soft si a programelor MS Office.

Ce iti propunem ?

Provocarea de a fi intr-o permanenta competitie cu tine insuti, provocarea de a lua proiecte de la 0 si de a le da un sens. Suntem alaturi de tine la fiecare pas.

Ce iti oferim?

Iti incurajam creativitatea si ideile originale, iti oferim posibilitatea dezvoltarii carierei si un suport care sa te ajute sa devii un profesionist dar si sprijin in orice moment dificil.

Daca simti si actionezi la fel, daca iti doresti un angajamnet pe termen lung si provocarile nu te sperie, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta.

POSTURI DISPONIBILE

Contabil Junior

APLICA ACUM !