DESPRE NOI

Peste 10 ani de experienta, zeci de proiecte duse la bun sfarsit si clienti din toate colturile lumii. Suntem un furnizor de servicii de contabilitate, consultanta si audit financiar pentru o gama larga de domenii, iar specialistii nostrii fac din Activ Expert Business o companie de profesionisti. Punem pasiune si implicare in tot ceea ce facem iar acest lucru se reflecta nu numai in rezultatele noastre dar si in activitatea noastra zilnica. Ne place sa ne bucuram unii de prezenta celorlalti si am creat intotdeuna relatii de lunga durata. Ne bucuram de increderea clientilor nostrii si ne dorim pentru viitor o crestere a activitatii care sa ne permita satisfactii reale la nivelul obiectivelor propuse.

Contabilitatea nu implica numai integistrari contabile si raportari pentru institutiile statului

Contabilitatea furnizeaza indicatori importanti pentru dezvoltarea afacerii si numai printr-o analiza profunda in functie de specificul activitatii corelata cu fiscalitatea si oportunitatile fiscale puteti maximiza profiturile si dezvoltarea durabila a firmei. Suntem o firma de contabilitate si audit financiar, oferim clientilor nostrii servicii profesionale, personalizate acoperind toata gama de nevoi pentru compartimentul financiar contabil si de afaceri. Noi credem in valoarea unei relatii indelungate, vedem in fiecare client un partener, si credem cu adevarat ca succesul nostru este un rezultat al succesului tau. Ne angajăm sa oferim o atentie deosebita, personala pentru clientii nostri.

dn

Activ Expert este o echipa profesionista, tinara infiintata in 2003 dar cu experienta si expertiza in domeniul contabilitatii si auditului, avand structura personalului de la debutanti pana la experti cu experienta. Multi dintre clientii care au fost baza afacerii noastre la inceput sunt înca cu noi astazi si ne-ar placea sa avem posibilitatea de a va arata cum ne-am mentinut increderea lor de-a lungul anilor. Pentru noi contabilitatea nu inseamna numai conturi si cifre si stim cat de importante sunt datele financiare ale companiei si de aceea extragem ceea ce este important pentru creserea afacerii, date importante pentru bugetare si planificare, date extrase in timp util pentru luarea deciziilor.

Asiguram rapoarte personalizate cu date extrase din contabilitate pentru consolidatea situatiilor financiare si analize de tip business pentru corporatii si organizatii.Misiunea noastra este de a continua sa funizam servicii integrate ( contabilitate, audit finaniar, consultanta fiscala si juridica) la cel mai inalt nivel de competenta, expertiza si profesionalism.

 

Pentru a va programa gratuit la o consultatie initiala va rugam sa ne sunati la tel. 0722 318 404