CONTABILITATE

In cele mai multe cazuri actele sunt prelucrate la sediul nostru cu ajutorul programelor de contabilitate si softurilor informatice. Agreem si avem colaborari in care lucram direct pe serverul clientului. Asiguram cu ajutorul serverelor  si programelor informatice diverese facilitati clientilor pentru a optimiza si usura fluxurile de informatii.

 • Preluarea actelor
 • inregistrarea documentelor justificative puse la dispozitie de client;
 • verificarea actelor si anuntarea clientului pentru eventualele acte lipsa depistate pe baza actelor anterioare si extraselor de cont;
 • intocmirea si depunerea in termenele legale, la organele in drept sa le solicite, a declaratiilor cu caracter fiscal privind impozitul pe profit, TVA, si impozitele si taxele aferente salariilor;
 • intocmirea registrelor si jurnalelor necesare activitatii firmei, adica registrul de cumparari, registrul de vanzari, registrul jurnal, balanta de verificare;
 • intocmirea situaţiilor financiare anuale respectiv bilant, cont de profit si pierderi, anexe la bilant intocmite in conformitate cu Legea Contabilitatii;
 • informarea in legatura cu modificarile legislatiei economice, a introducerii de noi taxe;
 • acordarea asistentei privind organizarea si conducerea gestiunilor de imobilizari si disponibilitati banesti;
 • asistenta privind circuitul documentelor justificative in concordanta cu activitatea firmei;
 • rapoarte personalizate

Serviciile noastre de consultanta contabila includ:

Implementarea sau configurarea soft-ului contabil pentru eficientizarea activitatii contabile

Supervizarea, revizuirea activitatilor si procedurilor in cadrul departamentului de contabilitate

Optimizarea fluxului documentelor contabile primare

Managementul de gestionare a activelor

Reconcilierea conturilor din balanta contabila

Analiza situatiei financiare a companiei si intocmirea de rapoarte personalizate

Verificarea inregistrarilor veniturile incasate si cheltuielile efectuate

Instruirea personalului departamentului Contabilitate

Departamentul de contabilitate este o parte importanta din angrenajul unei firme. Orice firma trebuie sa depuna lunar, trimestrial si anual la administratiile financiare arondate declaratii privind impozitul pe profit/venit, TVA, impozit salarii…. Inca de la intocmirea actelor trebuiesc avunte in vedere o serie de aspecte cu privire la fiscalitate. Este recomandat atunici cand doriti sa deschideti o firma sa consultati experti in domeniul fiscal, sa stiti de la inceput cum organizati contabilitatea firmei. Este important sa cunoasteti si sa optati la intocmirea actelor pentru deschiderea firmei pentru impozit pe venit sau impozit pe profit.

Imediat dupa ce obtineti certificatul de inregistrare al firmei trbuiesc urmati o serie de pasi pentru a organiza activitatea firmei cu privire la aspectele contabile si fiscale, si a evita neplacerile ulterioare.

Astfel:

 • Trebuiesc cumparate si inregistrate o serie de registre in termen de 30 zile de la infiintare (Registrul unic de control, Registrul de evidenta fiscala..).
 • Pentru angajarea unui salariat va trebui mai intai sa-l inscrii in Revisal cu o zi inainte sa inceapa activitatea, ceea ce presupune depunerea unei declaratii la Inspectoratul Teritorial de Munca cu cel imputernicit sa opereze in Revisal (nu ai voie sa faci contract cu data anterioara inregistrarii in Revisal).
 • Daca te-ai inregistrat ca platitor de TVA trebuie facut un dosar si depus la administratia financiara.

 

De aceea consideram ca orice afacere trebuie pornita impreuna cu un partener profesionist in fiscalitate si contabilitate, care sa puna la punct actele contabile si sa organizeze departamentul de contabilitate astfel incat tu sa-ti canalizezi energia pentru cresterea si dezvoltatea afacerii.

preturi

Preturi si tarife pentru servicii contabilitate

Pentru o evaluare corecta a serviciilor de contabilitate va rugam sa ne cotactati la: 0722318404.

Tarifele sunt stabilite in functie de numarul actelor, de specificul activitatii si de responsalilitatile si obligatiile fiecarei parti. Nu ezitati sa ne contactati pentru o evaluare a serviciilor de contabilitate, ne face placere sa va aratam de ce avem relatii de lunga durata cu partenerii nostrii.