SERVICII

CONTABILITATE

Departamentul de contabilitate este o parte importanta din angrenajul unei firme.

Consideram ca orice afacere trebuie pornita impreuna cu un partener profesionist in fiscalitate si contabilitate, care sa puna la punct actele contabile si sa organizeze departamentul de contabilitate astfel incat tu sa ai siguranta ca panul tau de afaceri este bine fundamentat.

CONSULTANȚĂ FISCALĂ

Asiguram consultanta fiscala integrata, echipa noastra fiind formata din experti contabili, consultanti fiscali autorizati.

AUDIT FINANCIAR

Ai siguranta ca situatiile financiare sunt corect intocmite si ai mai multa credibilitate in fata parternerilor si autoritatilor. Audit intern.

ÎNFIINȚARE FIRMĂ

Asiguram consultanta pentru deschiderea unei firme. Infiinteaza-ti firma cu noi si beneficiezi de ofertele de start-up.

SERVICII SALARIZARE

Asiguram la timp si in conditii de confidentialitate statele de salarii, introducerea angajatilor in REVISAL, asistenta pentru angajare.

Slide Zâmbește! Suntem alături de tine!
intrebare

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Povestea Noastră
Activ Expert este o echipa profesionista acreditata CECCAR, CAFR si CCF cu expertiza in domeniul contabilitatii si auditului, avand structura personalului de la debutanti pana la experti cu experienta.

De ce Activ Expert?
Pentru ca suntem proactivi, nu reactivi. Venim in intampinarea nevoilor tale chiar inainte sa le observi. Iti oferim cele mai bune solutii contabile si fiscale. Impreuna o sa facem echipa grozava!

Cum lucrați?
Facem lucrurile sa fie simple si usor de gestionat. Stabilim proceduri clare si simple dar in acelasi timp suntem flexibili si ne pliem intotdeauna dupa nevoile clientilor. Te invitam la noi sa vezi “de ce ?”.

SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

CONTABILI DE

ÎNCREDERE

Misiunea noastra este de a furniza servicii integrate de contabilitate, audit financiar, consultanta fiscala si juridica la cel mai inalt nivel de competenta, expertiza si profesionalism.

Credem in valoarea unei
relatii indelungate.
Oferim o atentie deosebita,
personala pentru clienti.
Credem ca succesul nostru
este un rezultat al succesului tau.
Vedem in fiecare client un
partener.

Ești relaxat,
lucrăm împreună

CE SPUN PARTENERII NOSTRII

ACREDITARI SI AFILIERI

Corpul expertilor contabili
Camera auditorilor financiari
camera consultantilor fiscali
Uniunea nationala a practicienilor in insolventa

ULTIMELE ARTICOLE

[gmap-embed id="1566"]